Textiel bedrukken

Voor textiel bedrukken kunt u kiezen uit verschillende technieken. TACTICOOL WEAR heeft voor elke opdracht de juiste techniek. Voor grotere oplages (vanaf 25 stuks) is het drukken met zeefdruk vaak de voordeligste keuze. Als u een kleinere oplage nodig heeft wordt vaak gebruik gemaakt van flex print, flock print of transfers.

textiel-bedrukken

Zeefdrukken

Bij de zeefdruk techniek heeft uw bedrukking een mooie kleur en vormt het inkt zich naar de stof. De bedrukking is ook beter bestand tegen slijtage en zal dus langer meegaan. Vrijwel alles is te bedrukken met deze techniek, het enige vereiste is dat het een plat oppervlak betreft.

U kunt bij TACTICOOL WEAR vrijwel elke afbeelding, logo of tekst op textiel laten bedrukken. Wij hebben hiervoor een breed assortiment van verschillende textielproducten zoals shirts, truien of petjes scherp voor u ingekocht. Door gebruik te maken van onze producten geniet u dus van lagere prijzen en weet u zeker dat u kwalitatief goede producten zult ontvangen. Wilt u zelf textiel aanleveren? Geen punt, TACTICOOL WEAR kan alles voor u bedrukken.

Transferdrukken

Wij maken gebruik van professionele solvent printers om de beste textieltransfers te kunnen maken. De transfers worden door TACTICOOL WEAR behandeld met een speciale coating, hierdoor kunt u uw bedrukking gewoon tot 90 graden in de wasmachine wassen en zal de bedrukking tot wel 200 wasbeurten goed op aan textiel gehecht blijven.

DTG PRINTING

Direct to garment printing is de nieuwe techniek die wij gebruiken om full colour afbeeldingen te bedrukken met schitterende resultaten! Felle kleuren en een zeer goede wasbaarheid zijn gegarandeerd met deze nieuwe techniek!

DTG_M4_3

Waar kan ik blanco artikelen kopen om te laten bedrukken?

Wij hebben de meeste veelgevraagde artikelen al voor u ingekocht. Door gebruik te maken van de artikelen uit ons assortiment kunt u zo profiteren van extra scherpe prijzen en de beste kwaliteit. Wilt u toch een eigen kledingstuk aanleveren? Geen punt, u bent bij ons niets verplicht.

Voordelen van textiel bedrukken met zeefdruk

  Erg duurzaam, tot wel 200 wasbeurten op 90 graden in de wasmachine te wassen.

  Tot wel 6 kleuren drukken al vanaf een afname 25 stuks.

  Uw eigen logo of afbeelding full color laten bedrukken.

  Mogelijk voor elk (vlak) oppervlak.

Het aanschaffen van bedrijfskleding is fiscaal aftrekbaar. De belastingdienst stelt dat, als er min. 70 cm2 van de kleding is geborduurd met bedrijfsnaam en/of logo, de kosten ten laste kunnen komen van uw bedrijf. Een oppervlakte van 70 cm2 komt in de praktijk meestal overeen met 2 logo’s. Bijvoorbeeld een borst- en een ruglogo.

TACTICOOL WEAR geeft net als bij al onze andere diensten ook op Bedrukken op Textiel de Beste Prijs Garantie. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw prijsopgave.